Info

Obsah blogu "Genealogie Hradil" k 26. 05. 2019 najdete zde klikni na text pod:

Jak vyhledávat pomocí obsahu, platí pro všechny záložky
Na anonymní dotazy nebude reagováno, budou posílány do spamu.
Nepomáhám s přečtením starých textů, na FB je dost skupin, kde si lidé pomáhají se čtením.

pondělí 13. března 2017

Pro začátečníky. Jak pozvat další lidi na stránky MyHeritage.

Pokud se mě podaří spojit s lidmi co mají shodu na MyHeritage a jsou na té stránce noví neví někteří z nich jak pozvat další lidi na jejich stránky. Když se chcete přihlásit na jejich stránku a požádat o členství tak na vás MyHeritage vyštěkne hlášku "Napřed zaplať a pak ti dovolím se sním spojit", takže zbývá jiný způsob jak daného webmastera najít. A pak nastává aby vás manuálně zadal do jeho stránek aby jste se mohli propojit. Proto jsem zpracoval tento návod. Ostřílení lidé na těchto stránkách ten problém možná ani nevnímají.

Pro přístup na vaše stránky pro přijetí nového člena je potřeba udělat toto:

1. otevřete vše stránky na vaší úvodní straně (MyHeritage) a kliknete na tlačítko DOMŮ (červený rámeček) a pak jak se ukáže roletka tak a Pozvat rodinu (zelený rámeček)




2. Otevře se další stránka pro zadání údajů pro pozvání členů rodiny, sjedete až dolů a tam je uvedena možnost pozvat další lidi do rodokmenu – Pozvěte jiné osoby manuálně (na obrázku v červeném rámečku), Kliknete na odkaz a otevře se další stránka.


3. Jak se otevře stránka můžete zadat data (zelené rámečky), označit Muž a pak Radomír  Hradil genealogie.hradil@gmail.com, nakonec potvrdit tlačítkem Pozvání (červený rámeček).



A nyní se již přijatá osoba dostane na vaše stránky taky.

Pozvaná osoba dostane z MyHeritage email a tam je potřeba postupovat dle návodu. Jinak je taky možné přímo otevírat tu stránku na niž jste pozváni. 

4. Přehled všech vašich stránek a stránek, kde jste členem
Jinak všechny stránky najdete zde:

Vpravo nahoře najdete své jméno a příjmení a pokud na toto tlačítko (červený obdélník) kliknete, vyklopí se nabídka a zde se ukazuje seznam nabídek. Nabídka Moje stránky (zelený obdélník). Po kliknutí na tuto nabídku se otevře nová stránka a tam bude seznam vašich stránek a stránek, s vašim členstvím.

Doufám, že tento návod alespoň někomu pomůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat