Cituji:
"Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologická
Ustav biochemie a analýzy potravin
akademicky rok: 2009/2010
ZADÁNÍ BAKALÁŘSKÉ PRÁCE
(PROJEKTU, UMĚLECKÉHO DÍLA, UMĚLECKÉHO VÝKONU)
Jméno a příjmení: Jana POPELKOVÁ
Studijní program: B 2901 Chemie a technologie potravin
Studijní obor Technologie a řízeni v gastronomii
Téma práce: Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
Zásady pro vypracováni:
1. Vývoj lidové stravy na Slovácku.
2. Charakteristika regionu Slovácka z pohledu gastronomie.
3. Slovácké pokrmy a potraviny.
4. Krajové speciality Slovácka.
.... "
Pokud někdo sestavuje rodokmen v tomto rodokmenu a nechce jen data o narození, svatbách a úmrtích jistě uvítá i další věci související s jejich životem Samozřejmě ne vše co se zde dočtete se musí 100% prolínat s kuchyní vašich předků a vaší rodiny.
Zde najdete odkaz na tuto práci >>>
Žádné komentáře:
Okomentovat