Info

Obsah blogu "Genealogie Hradil" k 26. 05. 2019 najdete zde klikni na text pod:

Jak vyhledávat pomocí obsahu, platí pro všechny záložky
Na anonymní dotazy nebude reagováno, budou posílány do spamu.
Nepomáhám s přečtením starých textů, na FB je dost skupin, kde si lidé pomáhají se čtením.

středa 18. ledna 2017

BP, Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka

Na internetu jsem našel zajímavou Bakalářskou práci:

Cituji:

"Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologická
Ustav biochemie a analýzy potravin
akademicky rok: 2009/2010

ZADÁNÍ BAKALÁŘSKÉ PRÁCE
(PROJEKTU, UMĚLECKÉHO DÍLA, UMĚLECKÉHO VÝKONU)


Jméno a příjmení: Jana POPELKOVÁ

Studijní program: B 2901 Chemie a technologie potravin
Studijní obor Technologie a řízeni v gastronomii
Téma práce: Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka

Zásady pro vypracováni:
1. Vývoj lidové stravy na Slovácku.
2. Charakteristika regionu Slovácka z pohledu gastronomie.
3. Slovácké pokrmy a potraviny.
4. Krajové speciality Slovácka.
.... "

Pokud někdo sestavuje rodokmen v tomto rodokmenu a nechce jen data o narození, svatbách a úmrtích jistě uvítá i další věci související s jejich životem Samozřejmě ne vše co se zde dočtete se musí 100% prolínat s kuchyní vašich předků a vaší rodiny.


Zde najdete odkaz na tuto práci >>>


Žádné komentáře:

Okomentovat